12-о място - Овен Нивото на романтика е отрицателно. 11-о място

...
12-о място - Овен Нивото на романтика е отрицателно.
11-о място
Коментари Харесай

Доста сполучлива прогноза: Провери дали си романтичен според зодиака

12-о място - Овен

Нивото на романтика е негативно.

11-о място - Козирог

Козирозите ненавиждат романтиката и доста се опасяват, че някой ще заподозре сантиментално начало в тях и по тази причина превантивно стартират да се присмиват на всички тези, които са романтици.

10-о място - Дева

Девата, съветваме ви да не се заблуждавате: в него няма повече романтика от микробите в стерилна епруветка, някой просто му сподели, че по този начин би трябвало да бъде, тъй че той го прави. Ако очаквате, че след сватбата той ще бъде сантиментален, забравете: няма да получите цветя, изненади или неочаквани сантиментални срещи. Но може да сготви чудесно борш.

9-о място - Телец

Телецът подозира, че в случай че една жена желае нещо, той би трябвало да й го даде, че дамите желаят романтика, тъй че няколко пъти в годината Телецът извършва нещо сантиментално. Със същото равнище на умеене и въображение, с което петгодишно дете, изплезило език от старание, написа с тромави букви на лист от тетрадка „ Честит рожден ден, блага майко! “

8-о място - Скорпион

Таванът на романтиката на Скорпион - налива няколко кутии на ниска цена шампанско във ваната и по-късно предлага да вършиме обич в тази студена и лепкава воняща течност. Защото Скорпионът обича, знаете, да изненадва. Но още повече той обича себе си обичаната и секса, несъмнено. Самият Скорпион не знае по какъв начин да бъде сантиментален - той се спъва в нарцисизма.
4 метода да поддържате искрата на ПРИВЛИЧАНЕТО жива за по-дълго време
Мит ли е изказванието, че,,Любовта трае три години‘‘? Според специалистите, любовта в действителност може да продължи единствено толкоз, само че...
Прочети повече
7-о място - Близнаци

Близнаците могат, знаят по какъв начин, практикуват. Но той не обича. Най-обидното е, че когато романтик се издигне от адските дълбини на личността на Близнаците, това е най-романтичният романтик в света. Образцов романтик.

6-о място – Водолей

Не е доста сантиментален. В най-лошия случай ще включи режима на изненадата. " Здравей! Аз съм! Спиш ли? Знам, че е три сутринта. Тук съм в локалния хотел, седнал съм в стаята си самичък.

5-о място - Стрелец
5 зодиакални знака ще имат късмет за благополучие и сантиментално премеждие тази година
Синият воден тигър е мощен, доблестен и мощен звяр, настойник на актуалната година, доблестен уединен див звяр. Въпреки че любовният...
Прочети повече
Стрелецът е измежду първите пет водача, които смъкват звезди и засипват с същинска романтика. Но единствено в самото начало на връзката! Това е такава проява на опциите. И тогава той ще покаже нещо по-интересно! Но повече няма да има романтика, това е - равнището е преминато.

4-то място - Везни

Почти стигнаха до тройката Везни, родени романтици, само че мързеливи и срамежливи. Романтични каузи Везните ще правят постоянно - това е реалност. Но без доста въображение, тъй като мързелът, първо, и второ, е ужасно, че няма да ви хареса. От друга страна, емпатията на Везните е развита по подобен метод, че не може да не ви хареса. Защото те далновидно чакат всяка сантиментална изненада с чаша шампанско и торта.

3-то място - Риби

Рибите - самите влюбени се водят извънредно от романтика и по тази причина да са сантиментални е естествено за тях - като дишането. Вярно е, че би трябвало да дишате един и същи въздух с рибата: в случай че внезапно не сте риба и кислорода от водата се изчерпи, по-добре е да бягате.
5 аргументи, заради които не би трябвало да избързвате с обяснението в обич
Когато сме влюбени желаеме да прекарваме всяка секунда с обичания си и да изкрещим на целия свят за любовта си. Но не бързайте да декларира...
Прочети повече
2-ро място - Лъв

Сребърният орден отива при Лъвовете - великодушни романтици. Всички те са с обсег, с въображение и с не изключително скрито предпочитание да хвърлят прахуляк в очите на другите. Като цяло се насладете на букети, диамантени пръстени, неочаквани сантиментални пътувания до Малдивите, а не до вилата на майка му. Не забравяйте да публикувате за сантименталния му героизъм в обществените мрежи, в противоположен случай той ще бъде афектиран.

1-во място - Рак

Почетно първо място, златен орден отиват при Рака, който откровено показва себе си за принца на бял кон, Смел рицар и Дядо Коледа по едно и също време.

Превод: cosmo.ru

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР