12 неплатени актове и фишове е имал готвачът , когато

...
12 неплатени актове и фишове е имал готвачът , когато
Коментари Харесай

Андре Токев имал 12 неплатени глоби, грозят го между 1 и 5 години затвор

12 неплатени актове и фишове е имал готвачът, когато беше хванат да кара пийнал на 31 октомври в София. Тогава към този момент е имал условна присъда за същото закононарушение. Това излиза наяве от обвинителния акт против него, импортиран в съда от Софийската районна прокуратура, предава.

Един от топготвачите в “Мастършеф ” е карал с 2 промила алкохол - пил към 17 ч на 31 октомври в ресторанта, където бил нает да работи. Фирмата е на брачната половинка му Мария. Въпреки че се почерпил щедро, той се качил на белия мерцедес пикап. Карал по околовръстното в София, когато тъкмо пред магазин на огромна мебелна верига се качил на тротоара. Там гумите се спукали, а джантите се изкривили. Въпреки че пикапът се движел единствено по джанти, готвачът натиснал още газта. Металът се триел в асфалта, хвърчали искри, само че Токев даже изпреварвал други коли. Шофьорите се отдръпвали, с цел да не ги блъсне. Няколко от тях подали сигнал на тел. 112. Други спрели колите си и пробвали да накарат пияния готвач да слезе от колата, само че без триумф.
Съдът размени гаранцията на Андре Токев с домакински арест
Софийският градски съд остави началник готвача Андре Токев под " домакински арест ". Той бе притеглен към наказателна отговорност за шофиране сл...

Спрели го служителите на реда от Столична дирекция на вътрешните работи. Те взели книжката на Токев и го питали какво се е случило. “Спуках гума ”, споделил той. Тогава униформените усетили, че мирише на алкохол, и го тествали с дрегер, който отчел 1,9 промила. Полицаите придружили готвача до болница, а кръвният тест удостоверил, че е карал с над 1,2 промила алкохол в кръвта - 1,79. Тъй като тестът била взета много откакто говачът бил спрян, медиците създали експертиза. Тя посочила, че все още на шофирането готвачът е бил с централизация на алкохол в кръвта 2 промила.

Още тогава станало ясно, че Токев към този момент е осъждан за шофиране в нетрезво положение. До идната година той бил в изпитателния период на условна присъда от 3 месеца, тъй като 2 години по-рано във Варна се качил на същия джип с 1,6 промила алкохол. Тогава Токев 4 месеца е бил и без брошура. За последните 20 години той е натрупал 9 акта и 10 фиша. От тях платил едвам 7, другите чакал да изтекат по отминалост.

Заради изпитателния период на предходната си присъда, в случай че Токев бъде приет за отговорен, ще влезе в пандиза. Рискува да прекара зад решетките сред 1 и 5 години, както и да заплати санкция от 500 до 1500 лева В момента е под домакински арест.

“Съзнавам, че не е задоволително единствено да ви се извиня. Вие заслужавате повече от това. И аз ви давам обещание, че ще работя за възобновяване на доверието ви към мен. Вярвам, че няма по-добър преподавател от живота в устрема си да се изправим. Макар и от време на време по сложния метод. Случилото се е неприемливо и мога единствено да благодаря на Господ, че резервира живота ми и не навредих на други с изключение на на себе си ”, извини се той във фейсбук.
Андре Токев се изправя пред Софийски градски съд
Софийският градски съд ще гледа въззивната мярка на Андре Токев през днешния ден. Шеф готвачът бе притеглен към наказателна отговорност за шофиране...

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР