12. Козирог я да ревнува? Тази невероятна, неповторима и незаменима особа?

...
12. Козирог
я да ревнува? Тази невероятна, неповторима и незаменима особа?
Коментари Харесай

Мъжете Много Да Внимават! Ето Кои Са Най-Големите Ревнивки Според Зодията! Най-Зле От Всички Са Представителките На

12. Козирог
я да ревнува? Тази невероятна, неповторима и незаменима персона? По-скоро ти си този, който би трябвало да ревнуваш. Не си мисли, обаче, че в случай че я направиш на глупачка пред хората, ще ти се размине.

11. Водолей
Тя има доста освободено мислене, за нея граници не съществуват. Камо ли „ окови “. Тя самата не обича да се преценява и да й се държи сметка, по тази причина рядко го прави с другите. Пък и надали ще задържите вниманието й толкоз дълго, че да се стига въобще да ревнивост.

10. Близнаци
Макар че Близнаците наподобяват ревнивки, тук работата е друга. Те по-скоро държат да знаят истината. Ако връзките ви по принцип са откровени, няма да имате проблем с нейната ревнивост. Но, в случай че постоянно криете и лъжете, то сигурно ще ви попарва с кофти въпросчета и напрегнати подиуми.

9. Стрелец
Тези девойки са прекомерно милосърдни, с цел да позволен, че мъжът, който обичат, би им изневерил (освен, в случай че към този момент не са се опарили). Но сега, в който пренебрегнете тях поради каквото и да е друго, незабавно ще се нацупят.

8. Риби
Тук нещата са малко по-особени. Тази дама е сантиментална, търси обич като в приказките и в случай че нейният принц се заплесне по някоя придворна дама, това напряко я убива от вътрешната страна. Затова е и непрекъснато нащрек за сигнали.

7. Везни
Дори и да ревнува, тя няма да ви го каже. Ще се опита незабавно да си втълпи, че вие сте човешко създание и надлежно имате право да поддържате връзка с всевъзможни хора. Но въпреки всичко! Да си знаете, че вътрешно никак не й е удобно. А може и да си измисли мотив да ви накаже.

6. Дева
Интересното при Девата е, че тя не ревнува досега, когато й се даде първия мотив. Оттам насетне, ще ви държи сметка за всяка стъпка. Бъдете внимателни. Тя с изключение на горда е и отмъстителна!

5. Лъв
Ако се влюби, дамата Лъв обича с цялата си пристрастеност и душа. Затова си е и много ревнивичка (макар постоянно да не го признава). И като прибавим обстоятелството, че да пренебрегнеш тази зодия си е напряко игра с огъня, обстановката става взривоопасна.

4. Рак
Жените, зодия Рак, нормално не наподобяват ревностни. Вътрешно, обаче, в тях бушуват урагани, в случай че се загледате по друга жена, кажете блага дума за нея или, недай си Боже, си легнете с нея. Половинката ви може и да не ви напусне, само че, повярвайте, ще плащате за тази неточност цялостен живот!

3. Скорпион
По природа тези дами ненавиждат до мозъка на костите си някогашните ви приятелки. А камо ли евентуалните ви такива? Нейното си е нейно и никой няма право даже да си помисля за него. Ние най-малко ви съветваме в никакъв случай да не давате мотив за ревнивост на жена Скорпион.

2. Телец
Ако в миналото ви се случи флирт или забежка, за нищо на света не казвайте на половинката си Телец. Първо ще смаже вас. А след това ще смаже и нахалницата, осмелила се да ви приближи. Макар интелигентни и ерудирани, тези дами са пъклен ревностни.

1. Овен
Момчета, даже другарски диалог с друга жена може да стане причина вашата да ви зареже! Дамите, зодия Овен, никога не биха преглътнали обстоятелството, че сте отделили внимание на друга. Супер ревностни, само че и неумолими, в случай че сгафите. Най-предпазливи би трябвало да сте точно с тези дами.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР