12-годишно момче попадна в австралийските новинарски емисии, след като направи

...
12-годишно момче попадна в австралийските новинарски емисии, след като направи
Коментари Харесай

12-годишен открадна кредитната карта на майка си и отиде в Бали

12-годишно момче попадна в австралийските новинарски излъчвания, откакто направи нещо немислимо. След свада със своите родители младежът открадна кредитната карта на майка си и отиде на отмора в Бали, съобщи 9news.

12-годишният възпитаник не приемал „ не “ за отговор и направил нещо фрапантно. Той откраднал кредитната карта на майка си, без тя да подозира какво може да направи с нея. Изобретателният хлапак ревизирал кой авиопревозвач ще му позволи пътешестване до Бали, без да е належащо позволение от родител.

Запазил евтини билети, а след случката даже споделил изненадата си, че никой на летището не го попитал за какво пътува самичък. Крайната дестинация на момчето, чието име не се загатва, е бил град Денпасар на екзотичния остров в сърцето на Индонезийския архипелаг.

Ученикът избягал от учебно заведение, хванал си влака до летището, след което се качил на самолета. С кредитната карта съумял да резервира стая в безценен хотел. През идващите няколко дни младежът се наслаждавал на живота. Майка му го оповестила за липсващ, само че в последна сметка схванала какво е станало.

„ Шокирана съм, отвратена съм. Няма страст, която може да опише какво усещах, когато разбрах, че е зад граница “, съобщи майката. Младежът показа, че преживяването е било прелестно и си е заслужавало.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР