12-годишно дете в Южна Калифорния почина, след като неговият учител по физкултура му каза да бяга по време на трицифрена гореща вълна, казва семейството му

...
12-годишно момче почина миналата седмица, след като неговият учител по
Коментари Харесай

12-годишно момче почина миналата седмица, след като неговият учител по физкултура му каза да работи при трицифрени температури.

Въпреки че причината за смъртта на Яшуа Робинсън е неизвестна, семейството му казва, че топлината е отчасти виновна.

Преди да припадне, Робинсън помолил учителя си за вода и каза, че не може да диша, каза леля му.

12-годишно момче в Южна Калифорния почина, след като неговият учител по фитнес му каза да бяга при трицифрена жега.

Яшуа Робинсън, ученик от средното училище от Лейк Елсинор, Калифорния, пристигна във вторник в часовете си по фитнес с грешни дрехи, каза Амарна Плъмър, лелята на Робинсън, пред NBC Los Angeles. В отговор учителят по физкултура на Робинсън го накара да тича на открито при високи температури, каза Плъмър, описвайки какво са й предали състудентите на Робинсън.

„Той се обръщаше към учителя, казвайки, че има нужда от вода. каза, че не може да диша. Той казваше това на децата", каза Плъмър пред изданието.

LA Times съобщи, че Обединеният училищен район на Лейк Елсинор е потвърдил смъртта на Робинсън.

„В този труден момент ние сме дълбоко натъжени да потвърдим смъртта на един от нашите студенти поради спешна медицинска помощ в един от нашите кампуси на LEUSD“, се казва в изявление на дистрикта. „Сърцата ни са със семейството, приятелите и нашата училищна общност.“

След като Робинсън колабира, той беше откаран в близката болница, където по-късно почина от сърдечен арест, написа Плъмър на страница в GoFundMe за семейството на Робинсън.

Говорител на шерифската служба на окръг Ривърсайд потвърди пред Insider, че служители на полицията и пожарната са пристигнали в средното училище във вторник сутринта за „медицинска помощ за непълнолетни“.

" Младежът беше транспортиран до местна болница и по-късно обявен за починал“, написа говорителят на Insider. „Това е текущо разследване и причината за смъртта все още се изяснява.“

Въпреки че полицията все още не е потвърдила причината за смъртта на Робинсън, Плъмър каза, че семейството му смята, че отчасти причината е „жегата жега“. Високата температура за езерото Елсинор този ден беше 107 градуса по Фаренхайт, според Националната метеорологична служба.

Прочетете оригиналната статия в Insider

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР