12-годишно момче от Велинград е открито мъртво върху метален електрически

...
12-годишно момче от Велинград е открито мъртво върху метален електрически
Коментари Харесай

Дете е открито мъртво на електрически стълб във Велинград |

12-годишно момче от Велинград е намерено мъртво върху железен електрически дирек с високо напрежение. Детето е от квартал " Анезица ", заяви представителят на пазарджишката полиция Мирослав Стоянов, представен от БНР.

" Около 16 ч. на телефона за незабавни повиквания е получен сигнал в Районно ръководство - Велинград за това, че от железен електрически дирек с високо напрежение виси безжизненото тяло на дете ", сподели Стоянов.

Незабавно към мястото са били изпратени екипи на районната работа Пожарна сигурност и отбрана на популацията във Велинград, автопатрули и дежурна група на районното ръководство, както и кола за спешна помощ.

Потърсено е подпомагане и от електроразпределителното сдружение, което да спре краткотрайно тока, с цел да бъде свалено тялото на детето. При първичния оглед, който е осъществен на местопроизшествието, по всяка възможност се касае за удар от високо напрежение.

" Може би детето се е катерило по този електрически дирек, когато е било ударено от волтова дъга. Извършен е оглед под управлението на проверяващ служител на реда и специалисти криминалисти на мястото. Разпитани са хора. Има формирано досъдебно произвеждане ", уточни Мирослав Стоянов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР