12-годишно момче, обвинено в намушкане на мъж до смърт с

...
12-годишно момче, обвинено в намушкане на мъж до смърт с
Коментари Харесай

Момче, 12, „видяно с окървавени ръце“, след като „разби напълно беззащитен мъж до смърт с мачете“

12-годишно момче, упрекнато в намушкане на мъж до гибел с мачете, беше забелязано с кръв ръката му по-късно, сподели дете-свидетел пред съда.

Момчето е едно от двете 12-годишни деца, съдени за убийството на Шон Сийсахай на игрището в Улвърхамптън през ноември. Г-н Seesahai, 19, претърпя рана с дълбочина 23 cm, преминаваща съвсем напълно през тялото му.

И двете момчета, чиито имена не могат да бъдат посочени заради възрастта им, са упрекнати в убийството на господин Seesahai, откакто са се насочили с пръст едно към друго. Младежът, забелязан с кръв по ръката си, призна, че има мачете, само че отхвърли нападението, до момента в който другият отхвърли и двете.

Прокуратурата твърди, че и двете момчета са работили дружно при убийството на господин Seesahai, родом от Ангуила, само че живеещ в Бирмингам, откакто един от тях го „ прегърна с рамо “ и сподели на жертвата и неговия другар да „ не престават да стъпват “. Тийнейджърка, която застана пред кралския съд в Нотингам в четвъртък, описа по какъв начин е седяла на пей...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР