12-годишно момче бе оставено насред пътя в Горна Оряховица, защото

...
12-годишно момче бе оставено насред пътя в Горна Оряховица, защото
Коментари Харесай

Кондукторка свали дете от автобус, остави го насред пътя

12-годишно момче бе оставено посред пътя в Горна Оряховица, тъй като дало на кондукторката банкнота от 10 лв., с която да си заплати автобусния билет. Грозната сцена се случила в понеделник сутринта пред погледа на десетки други пасажери, които станали безучастни очевидци, заяви вестник "Борба ".

Кондукторката споделила, че няма пари да му скапе, поискала монети и когато момчето отвърнало, че сега не разполага със стотинки, му показала вратата. Майката на 12-годишното дете описа, че то взело рейса както всеки ден, с цел да стигне до учебното заведение си „ Георги Измирлиев “ в 7:30 часа.

„ Обикновено постоянно му оставям стотинки, само че тъкмо в този ден ми бяха свършили дребните. Не съм очаквала, че може да стане подобен проблем. До учебното заведение му има няколко кръстовищa и по тази причина не съм съгласна да върви пеш, в случай че не дай си боже го беше блъснала кола, кой щеше да носи отговорност “, разяснява майката Нели Цапрева.

В последна сметка бащата на негов съученик пристигнал и го закарал до учебното заведение, защото родителите му били на работа.

„ Постъпката на кондукторката е нечовешка, само че и останалите в рейса що за хора са? Толкова ли не можаха да дадат по 10 ст., с цел да платят билета. Никога няма да се оправим – умираща нация и липса на страна “, сподели дамата. Тя добави, че работи в магазин, в който чести клиенти са роми, и когато на някой от тях не му доближават пари, различен постоянно откликва с някой лев. „ Защо, откакто ромите могат да са задружни, ние не можем? Всеки има проблеми и несгоди, само че малко човещина не изисква кой знае какъв брой “, добавя майката.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР