12-годишно дете е транспортирано до „Пирогов”, след като се е

...
12-годишно дете е транспортирано до „Пирогов”, след като се е
Коментари Харесай

12-годишно дете се блъсна в конструкция на стара табела в Благоевград

12-годишно дете е превозено до „ Пирогов”, откакто се е блъснало в структура на остаряла осведомителна табела в кв. „ Струмско” в Благоевград.

Вчера към 19.20 часа в кв. „ Струмско” 12-годишно дете, карайки скейтборд се е блъснало в структура на остаряла осведомителна табела. По предписание на кмета на Община Благоевград инж. Румен Томов е направена инспекция, която е открила, че табелата е сложена преди повече от 10 години, при създаване на улицата от компанията реализатор, оповестяват от Община Благоевград.

От мястото на случая кметът се разпореди още през днешния ден оборудването да бъде отстранено. Инж. Румен Томов посети и младежа, който по думите на лекарите няма съществени контузии, няма счупвания, контактен е, само че поради епидемиологичната конюнктура и неналичието на свободни кревати в Благоевград, е превозен до УМБАЛСМ " Н. И. Пирогов ", където ще остане под наблюдаване. Кметът е в непрекъснат контакт с майката и е изразил подготвеност да помогне при потребност, прецизират от общината.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР