YouTuber Ruby Franke е арестуван по подозрение за малтретиране на деца в Юта

...
12-годишният син на Franke е излязъл от прозорец в град
Коментари Харесай

12-годишният син на Franke е излязъл от прозорец в град Ivins и е избягал в къщата на съседа в сряда сутринта, преди да поиска храна и вода, според клетвена декларация, подадена от служител в отдела за обществена безопасност на Санта Клара-Ивинс.

Според документа съседът видял тиксо върху глезените и китките на момчето и се обадил на органите на реда.< /p>

Момчето е откарано в болница, където е поставено в медицински режим "поради дълбоките му разкъсвания от завързване с въже и от недохранването му", показват записите на ареста.

10-годишната дъщеря на Франке по-късно е открита недохранена и също е откарана в болницата, казаха служители. Други две от децата на Франке са били задържани от службите за закрила на детето, се казва в клетвената декларация.

Прочетете повече:
Юта ще изисква родителско съгласие за използване на социални медии
На родителя е забранено да използва Библията някои училища

ФБР стреля и убива мъж, заподозрян в заплаха към Джо Байдън

Франке беше арестувана заедно с нейния бизнес партньор и сътрудник Джоди Хилдебранд, който е основател на спорната организация за житейски консултации ConneXions Classroom. Двете жени създават видеоклипове със съвети, които според критиците насърчават суров стил на родителство.

В четвъртък съдия отказа Франке да бъде пусната под гаранция, след като детектив се позова на „тежестта на нараняванията на двете й деца, намиращи се в дома, “ и каза на съдията, че Министерството на грижите за децата и семейството е взело под стража четири от децата на Франке, като полицаят все още не е говорил с две от тях.

Изображение: Айвинс, Юта. Снимка: AP

Коя е Руби Франке?

Франке и нейният съпруг стартираха своя семеен канал в YouTube, 8 Passengers, в началото на 2015 г. Каналът описва живота на родителите и техните шест деца и почти 2,3 милиона абонати.

Както правят много семейни канали в YouTube, 8 Passengers се фокусираха върху стила на родителство, възпитанието и дисциплината на децата, докато децата растяха в Юта. Родителите, членове на Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни (известна като Мормонската църква), също споделиха домашното обучение на децата си.

Въпреки че Франке набраха значителни последователи, семейството стана обект на остри критики през последните години.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР