12-годишният Кийдрон Брайънт се превърна в интернет сензация, след като

...
12-годишният Кийдрон Брайънт се превърна в интернет сензация, след като
Коментари Харесай

12-годишно момче подписа договор с Warner Records

12-годишният Кийдрон Брайънт се трансформира в интернет сензация, откакто изпя ария в символ на митинг против несправедливото отношение към чернокожите в Съединени американски щати. Благодарение на невероятния му глас, записът се трансформира в сензация и младежът скоро ще бъде същинска музикална звезда, откакто подписа контракт с едно от най-големите звукозаписни студиа в света - “Warner Records”.
Лидери на митингите за расово пълноправие се афишират против цензурирането на остарели филми По-важно е по какъв метод ще се промени отношението към чернокожите в Холивуд в бъдеще Расовите вълнения в Тълса от 1921 година – ще се повтори ли историята в Съединени американски щати (СНИМКИ) Едно събитие от предишното на страната дава тъмен образец до каква степен може да стигне насилието, стимулирано от ненавист „ Старбъкс ” затвориха хиляди кафенета, с цел да обучат личния състав си на расова приемливост Обучението визира 175 000 чиновници
В песента, която Кийдрон качи в интернет ден след убийството на Джордж Флойд, дребният артист споделя какво е да живееш като негър човек в Съединени американски щати и да бъдеш “преследван като дивеч”: " Аз съм млад черен мъж, който прави каквото може, с цел да устои. О, само че когато се огледам, виждам какво се случва на хората като мен. Всеки ден ме преследват като дивеч. Хората като мен не желаят неприятности. "

Снимка: Getty Images

Видеото е било гледано няколко милиона пъти, а изпълнителят е получавал поздрави от известни персони като Барак Обама, Леброн Джеймс, Джанет Джаксън и Лупита Нионг'о.

На уеб страницата LadyZone.bg може да научите повече за песента и младия реализатор:
12-годишен подписа контракт с музикален лейбъл, откакто песента му стана шлагер в Инстаграм Момчето изпя ария в поддръжка на митингите на чернокожите
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР