< 12 години след смъртта на Андрей Баташов, той се обръща

...
<
12 години след смъртта на Андрей Баташов, той се обръща
Коментари Харесай

Андрей Баташов се обръща в гроба!Омразен човек заграби наследството му

< 12 години след гибелта на Андрей Баташов, той се обръща в гроба
< Актьорът с аристократично лице ни напусна през далечната 2010 година, като остана вечно на 45.
< Звездата си отиде от тежка чернодробна непълнота, само че остана неизпълнено последното му предпочитание. И то бе да не остави парцелите си в ръцете на дамата, с която искаше да се разведе.
< След като отпътува към отвъдното, брачната половинка му Боряна и майка му Теодора поведоха пуническа борба за наследството му.Двете дами водиха война гневно, като майката на артиста не искаше фамилните им парцели да отидат в ръцете на вдовицата му.


< Но предходната година и тя отпътува на небето, при сина си. И макар нежеланието на Андрей Баташов и неговата родителка, вдовицата постави ръка на наследството му.
< Актьорът се венчава за 20-години по-младата банкова служителка Боряна през 2008 година. Само три месеца откакто се срещат. Бракът им продължава година, само че той не съумява да я лиши от завещание. Въпреки че в болничното заведение прави опит да анулира брака им и да се разведе, гибелта го изпреварва. И омразната снаха на Теодора, дружно с нея, стават наследници на имуществото. А то е огромен апартамент в „ Лозенец “ и студио, в което живели артиста и брачната половинка му.
< Сега Боряна поставя ръка на всичко, продължава да носи семейството на починалия. Но от дълго време е захвърлила банкерството. Изявява се като певица и водеща на разнообразни празненства,конкурси за хубост и събития.Познават я като „ радостната вдовица “, има мъж до себе си от години, само че настойчиво го крие.
< Източник: Ретро
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР