12 души загинаха при стрелба във Вирджиния в източната част

...
12 души загинаха при стрелба във Вирджиния в източната част
Коментари Харесай

Мъж откри стрелба в общината във Вирджиния, има жертви

12 души починаха при пукотевица във Вирджиния в източната част на Съединени американски щати , оповестява tass.ru. Първоначално, жертвите бяха 11, само че един от простреляните е умрял на път за болничното заведение. Други шестима потърпевши са приети в болница с пострадвания. Информацията е предоставена на конференция от шефа на полицията в щата. Все още не е получена безапелационна информация за положението на ранените. Един от служителите на реда се е разминал на косъм от гибелта, с помощта на това, че е носел бронежилетка.
Установено е, че обвиненият е чиновник с опит в локална комунална компания. Той е влезнал в постройката общината в курортния град и е разкрил безразборна пукотевица по присъстващите. Според началника на градската полиция, когато защитата е пристигнала на мястото на изключителната обстановка, е почнала продължителна престрелка. Заподозреният е стрелял и по служителите на реда, а те са му отвърнали, като са съумели да го ранят. Дали са му първа помощ, само че прострелването е било смъртоносно. По непотвърдена информация, органите на реда са разкрили по-късно револвер и пушка в кметството. По предварителни данни оръжието е добито законно. Полицията към този момент е открила самоличността на стрелеца. Посочва се само, че е 40-годишен, само че към този момент не се оповестяват детайлности.
Стрелецът е имал пропуск към постройката. Според шефът на полицията, защитата на административната постройка е пропуснала обвинения да влезе, защото е бил разпознат, като чиновник на комуналната компания . Началникът на градската полиция заяви, че стрелецът е бил въоръжен с 45-калибров револвер със заглушител.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР