12 души пострадаха при 3 пътни инцидента в София и

...
12 души пострадаха при 3 пътни инцидента в София и
Коментари Харесай

Черна статистика беляза днешния ден

12 души пострадаха при 3 пътни случая в София и региона през днешния ден. Сред тях са 37-годишна майка и двете й деца. Две от злополуките – край Божурище и Елин Пелин – са станали рано сутринта. Третият случай е станал към обяд на кръстовището на столичния бул. „ Борис III ” и Околовръстното шосе.

Сигналът за първия случай е подаден към 07:20 ч. сутринта. Катастрофата е станала на пътя край Божурище в посока Брезник. Пострадали са общо четирима души, предава Блиц.

 
В „ Пирогов ” са откарани 21-годишен мъж с травма на главата и голям брой контузии и 25-годишен мъж с травма на главата и гръдния панер. Други двама – мъж и жена, са откарани във Военномедицинска академия, заяви за Дарик представителят на болничното заведение Соня Колчакова:
 
„ При нас са докарани мъж и жена, като дамата е била с рана на главата, обработена и освободена. Мъжът има травма на главата, контактен и съответен е и е настанен в неврохирургия за лекуване “.
 
След по-малко от час на пътя сред Елин Пелин и Лесново става друга злополука с общо петима потърпевши. В едната от колите пътуват мъж и жена на 31 години, които имат травми на краката. В другия автомобил пътуват 37-годишна майка и двете ѝ деца, които са откарани за обзор в „ Пирогов ”, заяви представителят на болничното заведение Мария Пойразова:
 
„ Те са прегледани, изследвани. Майката и едното дете имат травми в главата. При третото няма нищо. И тримата са освободени “.
 
Малко след 12:00 ч. на кръстовището на столичния бул. „ Цар Борис III ” и Околовръстното шосе става друга злополука сред две коли. В едната кола пътува 22-годишно момиче, а водачът е 19-годишният ѝ другар. Той излиза с колата на Околовръстното, където блъска другата кола, карана от 52-годишен мъж. Той е откаран във Военномедицинска академия с контузия на гръдния панер.
 
Момичето и момчето също са настанени във ВМА с контузии на главата и голям брой прорезни рани по ръцете и краката:
 
„ Има трима потърпевши при нас и тримата са контактни и съответни, с разнообразни травми. В момента им се вършат спомагателни проучвания “, показаха още от ВМА.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР