12 дни след смъртта на Алексей Навални - от Европарламента

...
12 дни след смъртта на Алексей Навални - от Европарламента
Коментари Харесай

Навалная се страхува от репресии и арести по време на погребението на съпруга си

12 дни след гибелта на Алексей Навални - от Европарламента в Страсбург вдовицата му съобщи, че се опасява от репресии и арести по време на погребението му, което се чака в петък. Юлия Навалная прикани евродепутатите и жителите на Европейския съюз да се борят с Путин като с нарушител и да търсят " сътрудниците на неговата мафия " в европейските страни. Евродепутатите отдадоха респект към съветския опозиционен водач.

В Народното събрание започнаха разисквания за заплахата, пред която са изправени съперниците на режима в Русия.



Винаги е казвала, че не желае да е политик, тъй като ролята й е да бъде брачна половинка на политик. След гибелта на Алексей Навални, обаче, водивицата му сподели, че има уменията, харизмата и волята да бъде международен водач.

" Ако в действителност желаете да успехите Путин, би трябвало да бъдете новатори. Не може да нараните Путин с още една резолюция или още един набор от наказания, които не се разграничават от предходните. Вие си нямате работа, с политик, а с кърваво страшилище. Путин е началник на проведена незаконна група ", сподели Юлия Навалная.

Юлия подсети за новаторските хрумвания, с които Алексей Навални е противодействал на Путин - даже и от пандиза. Тя прикани хората в Европарламента да помнят образеца на брачна половинка й.



Преди три години Екологичен потенциал отличи Алексей Навални с премията Сахаров за свободата на мисълта. Руският опозиционен водач, обаче, по този начин и не съумя да застане пред евродепутатите. Отличието тогава получи щерка му Даря. Сега, с цел да продължи делото му в Европарламента е брачната половинка му Юлия Навалная.

Скръбта й е прераснала в гняв, устремност за независимост. Путин не е политик и с него не може да се договаря, съобщи Навалная. Тя е уверена, че против него би трябвало да се работи с други способи - както против престъпността.

" Не дипломатически ноти, а следствие на финансовите измами. Не изказвания за безпокойствие, а търсене на сътрудници на мафията във вашите страни, на дискретни юристи и финансисти, които оказват помощ на Путин и неговите другари да укриват пари ", акцентира брачната половинка на Алексей Навални.



Путин продължава да не произнася името на Навални. Мълчи и за брачната половинка му. 3 седмици преди президентските избори в Русия, обаче, Юлия Навалная сподели, че е повела кръстоносен поход против Путин. И че ще извърши клетвата си - да продължи делото на починалия си брачен партньор.

" Съпругът ми няма да види хубавата Русия на бъдещето, само че ние би трябвало да я забележим. И аз ще направя всичко, с цел да сбъдна неговата фантазия - това зло ще падне и хубавото бъдеще ще настъпи ", сподели още вдовицата.



Отзвукът от гибелта на Навални е огромен в Европарламента. Депутати започнаха разисквания за заплахата, в която живеят съветските опозиционери, публицисти и правозащитници. Очаква се на следващия ден да бъде гласувана резолюция, с която да бъде наказан съветския режим и президента Путин.

Вижте видеото на специфичните ни пратеници в Страсбуг Биляна Бонева и Цветан Благоев


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР