12 депутати от Думата и семейството на говорителя на Кремъл

...
12 депутати от Думата и семейството на говорителя на Кремъл
Коментари Харесай

САЩ наложи нови санкции срещу семейството на Песков и хора от руската банка ВТБ

12 депутати от Думата и фамилията на представителя на Кремъл Дмитрий Песков, също са глобени, се споделя в известие на американското министерство на финансите.

Въведени са наказания в частност на брачната половинка на Песков- олимпийската шампионка по фигурно пързаляне Татяна Навка, както и на двете им пълнолетни деца.

Министерството на финансите на Съединени американски щати упрекна лицата, на които бяха наложени наказания, в поддръжка за нахлуването на Русия в Украйна.

Финансовото министерство продължава да държи виновни съветските публични представители за това, че разрешават на Путин да води неоправдана и непровокирана война, сподели министърът на финансите на Съединените щати Джанет Йелън.

Съединени американски щати вкараха наказания срещу управлението на съветската банка Новикомбанк и против компанията " ABR Management " поради рецесията в Украйна, заяви американският държавен секретар Антъни Блинкън, представен от Ройтерс.

Държавният департамент вкарва наказания против четирима управителни членове на Новикомбанк, в това число против шефа на банката Елена Георгиева.

Въвеждат се наказания и против " ABR Management " и четирима членове на управителния съвет на компанията, в това число против вицегубернатора на Санкт Петербург Владимир Княгинин.

Санкциите са последните от серията наложени ограничения от страна на Съединени американски щати, в това число против съветския президент Владимир Путин и против съветската Централна банка, отбелязва Ройтерс.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР