12-часовият режим на работа е голяма грешка, този на 24

...
12-часовият режим на работа е голяма грешка, този на 24
Коментари Харесай

Кризата в затворите се задълбочава, все повече надзиратели напускат работа

„ 12-часовият режим на работа е огромна неточност, този на 24 часа е доста по-ефективен. Реформата в бранша не даде резултат, а даже натрупа и голямо напрежение. Покачиха се стресът и демотивацията на работното място. “

Това съобщи ръководителят на Синдиката на чиновниците в пандизите Ясен Тодоров пред „ Bulgaria ON AIR “. Той посочи, че на 12 май ще бъдат възобновени ефикасните протестни дейности на чиновниците в страната, в случай че преди този момент министърът на правораздаването не ги предложения на среща за разискване на проблемите в бранша .

Според Ясен Тодоров сигурността в пандизите към този момент е нарушена , а самите пандизчиите виждат напрежението сред чиновниците и се възползват от обстановката, като си разрешават експанзия към тях . В доста от случаите надзирателите не съумяват да застъпят всички постове в дневната и нощната промяна заради липса на личен състав .

Само за първите три месеца на тази година 50 души са напуснали работата си в пандизите. Основната причина за това е нежеланието им да поставят ексклузивен труд, както и ниското възнаграждение .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР