12 часа - толкова време отне на новоизбрания председател на

...
12 часа - толкова време отне на новоизбрания председател на
Коментари Харесай

Георги Георгиев: Новият председател на СОС срамно и без обяснение избяга от заседание

12 часа - толкоз време лиши на новоизбрания ръководител на Столичен общински съвет, с цел да избяга срамно и без пояснение от съвещание, което трябваше да води.

Това написа в своя фейсбук Георги Георгиев  Георги Георгиев Георги Георгиев е роден е на 26.05.1986 г. Има юридическо обучение и е бил юрист към Софийска по отношение на новоизбрания ръководител на Столичния общински съвет Цветомир Петров. По думите му ръководителят и неговата група от ПП-ДБ-СС са избягали, откакто не съумели да се " наложат и да получат председателски места на всички съществени комисии в съвета ".

" С 34% от гласовете на софиянци ПП-ДБ-СС упорстваха да получат 60% от комисиите в общинския съвет. И то откакто към този момент имат ръководител на съвета с поддръжката от всички останали групи. Казват, че „ апетитът идва с яденето ", само че в политиката преяждането с власт, която не ти е дадена от хората, не води до нищо хубаво - нито за преяждащия, нито за хората ", написа още Георгиев в своя пост.

" С номера от детска градина „ спасителите на София " през вчерашния ден се пробваха най-малко 10 пъти да блокират работата на съвета и да не позволен структурирането на непрекъснатите комисии. Без комисии съветът не може да работи, тъй като в тях се разискват решенията, които съветът след това гласоподава. Общинският съвет към този момент работи, макар групата на ПП-ДБ-СС. Демокрацията е умеенето да търсиш поддръжка. С тракане с краче не става ", безапелационен е Георгиев.

Според мнението му с изнудване не може да се ръководи:

" Надявам се, че съветниците от ПП-ДБ-СС ще научат това златно предписание. Или в случай че би трябвало да преразказвам: можеш да изнудваш всички известно време, може да изнудваш част от групата си (или кмета си) от самото начало, само че не можеш да изнудваш всички от самото начало ", написа още той.

" Следващото постоянно съвещание на общинския съвет ще е на 22 февруари. Дотогава комисиите имат време да прегледат десетките импортирани отчети.

Вярвам, че за това време и новоизбрания ръководител господин Петров ще има време да прочете Правилника за работа на съвета. Циркаджийските номера от нощес с гасене на лампите, основаване на вълнения, групово вървене до тоалетна, с цел да падне кворума и така нататък освен не водят до на никое място, а са срамна и жалка проява на неможене и безхаберност.

София може и заслужава доста повече от своите избраници ", в умозаключение съобщи Георгиев. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР