12-aта Национална кулинарна купа на България 2019 г. ще се

...
12-aта Национална кулинарна купа на България 2019 г. ще се
Коментари Харесай

Посрещаме най-голямото кулинарно състезание в България

12-aта Национална кулинарна купа на България 2019 година ще се организира този уикенд на 19 и 20 април в Международен панаир, град Пловдив, Палата Номер 2. Входът е свободен за всички почитатели на кулинарията, а и освен.

Тази година програмата е извънредно разнообразна и посетителите на събитието могат да видят онлайн по какъв начин се подготвя положително телешко или хубава пица, какви са тайните за положителната паста, с какъв десерт можете да изненадате, както и по какъв начин да приготвите обичайната българска рецепта по нетрадиционен метод.

Събитието се провежда от Българската асоциация на професионалните готвачи и е под егидата на Министерството на образованието и науката, а сътрудници на форума са Асоциация на Сомелиерите в България и Българската асоциация на барманите.

По време на надпреварите ви чакат забавни дисциплини и нови провокации. Освен калсическите дисциплини за „ Най-добър Кулинарен тим на България ", „ Най-добър Готвач на България ", „ Най-добър Сладкар на България ", също по този начин ще се организира и годишната конкуренция за „ Най-добър Пицар на България ".

Основен акцент в Национална кулинарна купа на България 2019 ще е Панорама на професионалното обучение под егидата на Министерството на образованието младежта и науката и Българската асоциация на професионалните готвачи. Ще бъдат извършени надпревари в категориите за “ Най-добър млад готвач ”, ”Най-добър млад хлебар/сладкар ” и “Най-добър млад сервитьор “.

Очакваме ви този петък и събота в Палата Номер 2 на Международен панаир – Пловдив от 8 часа сутринта до края на деня. Очаква ви същинско кулинарно шоу. Вход свободен.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР