12 април е била повратна дата за три от зодиакалните

...
12 април е била повратна дата за три от зодиакалните
Коментари Харесай

Трите зодиакални‌ ‌знака,‌ ‌чиито‌ ‌живот‌ ‌се‌ ‌е подобри‌л ‌след‌ ‌12‌ ‌април‌ ‌тази година

12 април е била повратна дата за три от зодиакалните знаци.
Нека забележим кои са те: 
 Житейски истини, които единствено хората над 30 схващат Житейски истини, които единствено хората над 30 схващат
Има житейски истини, които откриваме с времето. Когато узреем, започваме да виждаме повече и по-добре. Истинският пробив идва след 30-г...
Овен 
Като се има поради, че сега Венера си проправя път през вашия знак, не е изненадващо, че вашият знак е един от тези, които ще получат съществено разлюляване. Макар и значима сама по себе си, тя се усилва, като се има поради, че планетата на любовта прави връзка с растящия полумесец също в Овен. Важният урок, който би трябвало да имате поради през това време, е да останете наясно какво е вашето желание, до момента в който напредвате в новото си начало. Понякога можете да бъдете недомислени и даже да се смятате за импулсивни и до момента в който от време на време се нуждаем от тази своенравна сила, с цел да можем да получим това, което желаеме. Също може да работи против нас, в случай че безсмислено следваме път, по който не сме сигурни за какво вървим. През идващите дни е значимо да седнете със себе си, да се оставите да се стопите в тишината и да размислите върху това, което в действителност желаете да започнете по време на прераждането на Венера. Нека този нов цикъл е напълно за вас и за това кои сте в действителност, като си спомним, че даже и най-тъмните елементи от себе си заслужават обич.
Телец 
Докато Венера основава ново начало в любовта за всички - за вас то се свежда до мястото, където се обаждате вкъщи и несъмнено, кой заема това пространство с вас. Често най-голямото ви проваляне е да мислите, че нямате никакви други влюбени благоприятни условия или че сте оправили леглото си, тъй че би трябвало да лежите в него, без да осъзнавате, че вашият личен разум може да ви затвори в цикъл, който можете не виждам изхода ти. През идващите седмици ще бъдете помолени да се концентрирайте в действителност и да определите какво значи домът за вас. За мнозина това може да значи, че откривате, че домът ви е място, което към момента не сте разкрили, може да значи, че би трябвало да продадете всичко и да се отдалечите от фантазия, че душата ви знае какво прави. Това може да значи, че най-сетне би трябвало да признаете, че връзката или бракът, в който сте, е тази, която постепенно ви убива или че има място, в което се чувствате като вкъщи си и хора, които се усещат като семейство - като се изключи това, че не сте там, където сте. И по този начин, ще бъдете призовани в деяние, в придвижване с това издигане на Венера, защото осъзнавате, че няма основателна причина да не следвате сърцето си.
 Не знаеш ли каква е задачата на живота ти Не знаеш ли каква е задачата на живота ти
" Няма добър вятър за тези, които не знаят накъде отиват " - Сенека Чувствали ли сте в миналото, че не сте създали нищо в живота, че това,...
Везни 
Докато Овенът и Телецът ще виждат Венера в техния знак по време на този пренос, вие няма, само че това не значи, че няма да бъдете толкоз наранени. Везните са един от другите домашни знаци на планетата на любовта, което значи, че когато и тя минава през огромен пренос, вие също. Другият фактор, съдействал за това, че вашият знак е мощно обиден, е, че последното Пълнолуние, което видяхме, беше в знака Везни, което значи, че до идващото Пълнолуние на 26-ти към момента ще сме в границите на лунния ви цикъл. За мнозина бяхме под енергийното въздействие както на Овена, по този начин и на Везните през последния месец; този подтик и привличане на деяние, правдивост и баланс. Но това, което от време на време се мъчим да научим, е, че салдото рядко е обективен. Вместо това салдото се дефинира от личния ни вътрешен радар върху това, от което се нуждаем, с цел да се усещаме най-добре. Понякога махалото се люлее в едната посока, а в другата се измества в противоположна посока. Никога не е вярно или неверно, само че по-скоро в сходство с това, от което се нуждаем, и приемането и обичта от себе си, с цел да можем да удовлетворим тези потребности. Но има и моменти, когато се борим с вземането на решения и избори, тъй като мислим, че нещата би трябвало да бъдат почтени, само че това е заблуда на сърце, което желае да има друг отговор. През идващите седмици потърсете къде влачите краката си или забавяте вземането на решение, тъй като сте желали отговорът да е друг. Потърсете къде можете да се наведете и да предприемете стъпки, колкото и да е неловко, тъй като никой не може да живее съгласно вашата истина, с изключение на вас.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР