117-годишна жена в Югоизточна Турция успя да победи COVID-19, след

...
117-годишна жена в Югоизточна Турция успя да победи COVID-19, след
Коментари Харесай

117-годишна ваксинирана жена победи COVID-19 без симптоми

117-годишна жена в Югоизточна Турция съумя да победи COVID-19, откакто беше имунизирана с две дози ваксина и в този момент предизвиква всички да се ваксинират.

Мутебер Енгиндениз, майка на пет деца от провинция Хакяри, показа своя опит за превъзмогване на вируса единствено с леки признаци с помощта на имунизацията.

Енгиндениз била в карантина 15 дни, откакто получила втората си доза преди четири месеца. Тя показа с близки и родственици в селото, че е щастлива да победи заболяването.



Възрастната жена е взела лекарство против ковид съгласно съвета на доктор и се е хранила добре по време на карантината.

" Децата ми също ме подкрепяха. Ние в селото се занимаваме с дребно говедовъдство. Някога се отправях към хълмовете, с цел да паса овцете. Не мога повече да вървя, в този момент съм заета с домакинската работа у дома. Храня пилетата в двора.

Получих две дози ваксина. В момента съм доста добре. За благополучие нямам проблем, който да изисква лекарска помощ, увери тя и предложи на всички да се имунизират. " Не можем да победим тази болест по различен метод “, добавиЕнгиндениз.

Съпругът на дамата умрял преди 19 години и сега тя прекарва времето си главно с децата и внуците си. Още от детска възраст употребява естествена храна, която отглежда в градината си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР