112 души са прегледани в ковид зоните във Варна в

...
112 души са прегледани в ковид зоните във Варна в
Коментари Харесай

112 души прегледани в ковид зоните във Варна през изминалата седмица

 112 души са прегледани в коронавирус зоните във Варна в общинските ДКЦ-та през миналата седмица, оповестяват от дирекция " Здравеопазване “ към Община Варна.

В ДКЦ II " Свети Иван Рилски – Аспарухово “ са минали 36 лица, като от направените проби 10 са позитивни. 9 души са ориентирани за рентгенография на бял дроб. В ДКЦ III са прегледани общо 59 лица с грипоподобни недоволства. Направени са 57 броя бързи антигенни проби, от които 41 души са с негативни, а 16 - с позитивни резултати. Едно лице е ориентирано за рентгенография на бял дроб.

12 жители са прегледани в ДКЦ V " Света Екатерина “, тестванията им са негативни. Направени са 2 рентгенови фотоси и 2 кръвни проучвания. В коронавирус зоната на ДКЦ " Чайка “ са прегледани петима, направени са им проби, от които един е позитивен.

Консултирани по телефона са почти 20 души, на които са дадени рекомендации, назначено е лекуване, следят се и се поддържа противоположна връзка с тях. В коронавирус - зоната на ДКЦ I " Света Клементина “, която работи единствено през почивните дни, няма минали жители.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР