11-то издание на Да изчистим България заедно започва днес. На

...
11-то издание на Да изчистим България заедно започва днес. На
Коментари Харесай

„Да изчистим България заедно“: Голямото чистене ще бъде на 16 септември

11-то издание на " Да почистим България дружно " стартира през днешния ден. На специфична гала бяха отличени сътрудниците на акцията.

16 септември - в Световния ден на почистването bTV и хиляди доброволци от цялата стрaна ще чистят България дружно.

“Запомнете датата - 16 септември 2023 година. Всички дружно подготвени. Готови за смяна. Готови да създадем света към себе си по-добро място. Очакваме всяка година да реализираме все по-добри резултати “, съобщи основният действен шеф на bTV Media Group Господин Йовчев.

Тази година „ Да почистим България дружно “ стартира в Брюксел


„ 2 800 000 близо 3 000 000 доброволци. Това е резултатът за 10-годишната история на акцията " Да почистим България " и е международен връх - 6,2 % от популацията на България.
Армията, която се грижи за природата, би трябвало да е най-голямата войска “, добави маркетинг управител " Телевизионни планове " в bTV Media Group Мария Лазарова.

Началото на тазгодишната акция " Да почистим България дружно " съответствува с кулминационната точка на " Зелената седмица " на bTV. В нея показвахме целесъобразни практики за по-екологичен метод на живот и за какво е значимо да рециклираме.

Церемонията събра най-хубавите експерти по връзки с обществеността у нас

С плакети и грамоти бяха отличени сътрудниците на акцията. Министъра на околната среда и водите Юлиян Попов и столичният кмет Йорданка Фандъкова почетоха събитието. Освен тях награди получиха още представителите на областите Варна, Бургас и Русе, където имаше и най-вече доброволци предходната година.

„ Искам да благодаря на всички наши сътрудници, както институционални, по този начин и корпоративни, само че най-много на хилядите хора, които се включват в нашата акция всяка година и с това в действителност вършим света към себе си едно по-добро място “, сподели Господин Йовчев.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР