11 слънчев ден – Свързан е със Слънцето. В този

...
11 слънчев ден – Свързан е със Слънцето. В този
Коментари Харесай

Астрологът Ивелина Пенчева: Ако сънувате починал човек днес, то...

11 безоблачен ден – Свързан е със Слънцето. В този ден всичко живо на земята гълтам доста слънчева сила и добре се усвоява. Добре е да се погреете на слънчевите лъчи. Това съобщи астрологът Ивелина Пенчева за tribune.bg.

Денят е ярък и щастлив. Време за знание и преоткриване на света. Подходящ за ограмотяване, четене и обучение.

Ден на измененията. Трябва да отреагирвате незабавно на изменящите се обстановки и да го вършиме на подсъзнателно равнище. Обмислянето на решения не се предлага в този момент. Основната рекомендация през днешния ден е: ”Прави всичко бързо! ” В този ден се предлага всичко да се прави с лекост, бързо, да се приведе дома в ред, да се одобряват посетители. Благоприятно е да се съберете с другари от детството си. Занимавайте се с доста каузи, не зацикляйте единствено върху едно нещо. Да бъдете от самото начало все едно на педал. Не се бойте от откритите спорове и самоуверено ги решавайте. Денят е добър за пътешестване, да съберете на бързо нещата си и да тръгнете за някъде. Щастието съпътства авантюристите, хората, които знаят по какъв начин да уловят момента. Изчистете дома си до искра. Добре е да шиете нещо или да вършиме ремонт.

На децата не би трябвало нищо да се отхвърля, направете им подарък. Играйте с тях, заемете се с образованието им. Заведете ги на сладкарница, на цирк, куклен спектакъл, изведете ги на разходка. Всичко това оказва благотворно въздействие на протичането на деня.  Играта с дете в 11 безоблачен ден се смята за богатство дело.

Вашето вътрешно дете също се нуждае от внимание. Спомнете си и своето детство. Купете си нещо, което сте мечтали в детството, само че не сте го имали, нищо, че към този момент сте огромни. Ако имате Рейки степен в този момент можете да работите с вътрешното си дете и да изпратите сила.

Днес не трябва да копаете земята, да сеете или да садите. Не се предлага да сте мудни в дейностите, доста да спите и да мързелувате. Не се предавайте на унинието. Не се предлагат планомерни дейности. Плановете може да бъдат разрушени или да се осъществят на назад. Нищо не късайте, не чупете и не режете. Този ден е за съзидание, не за опустошение. Добър за художниците и създателите. Сега не се предлага да спите доста и да релаксирате. Нежелателно е да се гладува, с изключение на за тези, които към този момент са почнали авансово недояждане. Да не се осквернява въздухът с цигарен пушек да вземем за пример.
 

Диета  – Добре е доста да се яде, само че не сладко и не месо. Счита се, че организма добре усвоява обмяната на веществата. За да сте в естетика с деня може да ядете  ядки, слънчогледови семки,  тиквички, краве или растително масло, домашно приготвени или рибни ястия. Подходящо е да се пие бира, а виното и шампанското да се заобикалят. Може да се пие и уиски от всевъзможен тип.

Облекло  -  Придържайте се към ярките цветове. Избягвайте мрачните тонове, синьо и черно. Камък на деня е златист авантюрин.

Знамения  – Добри знаци са непредвидена изненада, слънчево време, играещи деца, падаща книга, летяща птица. Лош знак е разрушено стъкло, счупена ключалка или строшен ключ.

Сънища  – Да не се обръща внимание на сънищата в този ден. Сбъдват се единствено съответните сънища. Не е хубаво да сънувате умряли. Ако те ви викат – загуби и ограничения. Ако сънувате кон, подкова – знак за позволение на спешна обстановка.

Числа на деня – 11, 34, 79

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР