11 сигнала за наводнени участъци от улици в ниската част

...
11 сигнала за наводнени участъци от улици в ниската част
Коментари Харесай

Потоп: Хасково е под вода СНИМКИ

11 сигнала за наводнени сектори от улици в ниската част на града постъпиха в община Хасково единствено за час, оповестяват от локалната администрация. На приложението „ Гражданите “ има подаден един сигнал за наводнен сектор от бул. „ България “ в региона на Съдебната палата, написа



На дежурния телефон е подаден сигнал за счупени от мощния вятър и паднали на платното клони от дървета на бул. “България “, в региона на Полицията. На място са изпратени екипи на „ Екопрогрес “, които към този миг към този момент са освободили мястото от падналите клони.



Мазетата на някогашната постройка на ОСО са се наводнили от пороя, сигналът е препратен към Противопожарната работа за отводняване. Пороят е наводнил и складовете в някогашната „ Търговия на едро “ на бул. „ Съединение “, оповестяват работещи там.



Останалите сигнали са за залети от вода сектори в регионите на ул. „ Ангел Кънчев “ 14, ул. „ Граф Игнатиев “, бул. “България “ 112, бул. „ Васил Левски “ в региона на ПИМ, бул. „ Стефан Стамболов “ пред хипермаркет Лидл и паркинга на магазина, ул. „ Пионер “, ул. „ Дунав “ 34 в региона на бензиностанциите.



Всички сигнали са подадени по подготвеност към „ Екопрогрес “ или Противопожарната работа.



Според прогнозите за времето преваляванията от дъжд през днешния ден ще продължат, а поривите напразно в региона на Хасково ще надвишават 80 км/ч.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР