11 пъти е намушкана с нож 17-годишната ученичка от Бургас.

...
11 пъти е намушкана с нож 17-годишната ученичка от Бургас.
Коментари Харесай

11 пъти била намушкана 17-годишната ученичка в Бургас

11 пъти е намушкана с нож 17-годишната ученичка от Бургас. Нападателят, който е арестуван, има богато престъпно досие. Атаката е била безусловно безпричинна.

Инцидентът станал в неделя към 21. 30 часа в бургаския комплекс " Изгрев ". Компанията младежи се прибирала към блока, в които множеството възпитаници живеели. Изведнъж от храстите изскочил 27-годишният мъж, хванал едно от девойките и почнал саморазправата.

Наоколо минавали коли, които спрели и водачите им изскочили да оказват помощ на жертвата. Пазачът на намиращ се наоколо обект също хукнал към мястото, като чул писъците. В последна сметка, служители на реда от Пето районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи, арестували нападателя, който съумял да избяга и да се прибере в дома си, само че бил разпознат от записите на камери, запечатали нападението.

Момичето е било откарано в болничното заведение. Дъщеря е на известна бургаска лекарка. Бащата е икономист, има по- огромен брат. Вече е в устойчиво положение, на ученичката е направена интервенция и е настанена във Втора хирургия на държавната болница УМБАЛ.

Нападателят преди е бил арестуван за владеене на опиати, обири и други закононарушения.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР