11 млади украинки се озоваха в ареста в Дубай. Причината

...
11 млади украинки се озоваха в ареста в Дубай. Причината
Коментари Харесай

Арестуваха 11 украинки, снимали се голи на тераса в Дубай

11 млади украинки се озоваха в ареста в Дубай. Причината е, че си създали голи фотоси на терасата на първокласен хотел. От консулската работа на Украйна в Дубай оповестиха, че през днешния ден ще се срещнат с дамите за консултация.

На видео, публикувано в обществените мрежи, се вижда по какъв начин дамите са на терасата на постройка в елегантния квартал " Марина ", а това незабавно провокира реакция на управляващите в ОАЕ.
 Кадър: Туитър
По време на задържането някои от дамите не са носели документи за идентичност.

Според информация в медиите дамите ще би трябвало да дават отговор пред закона за " разврат ", за което рискуват до шест месеца затвор и санкция от 1000 евро.

" Подобно недопустимо държание не отразява полезностите и етиката на обществото в Емиратите ", се споделя в изказване на полицията в Дубай.

Генералното консулство на Русия в Дубай е отправило публично питане до полицията в града с молба за даване на точните данни на арестуваните поради голата фотосесия съветски гражданки, оповестява ТАСС.

Няма рускини измежду дамите, арестувани в Обединените арабски емирства за снимане на голо, оповестиха по-късно от съветското генерално консулство в Дубай, съобщи Военновъздушни сили.

" Получихме публични полицейски данни. Общо 11 девойки са арестувани на балкона за фотоси на голо, а не 40, както се предполагаше преди, освен това измежду тях няма съветски гражданки ", обявиха от генералното консулство пред РИА Новости.

Има е един съветски жител измежду арестуваните, който е уредникът на " голото фото ".

Министерството на външните работи на Украйна от своя страна съобщи, че измежду арестуваните има 11 украинки.

В Дубай задержали любительниц фотосессий
— сосед с дрелью (@sosed_zaebal)
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР