11-годишно момиче почина, след като се почувства зле по време

...
11-годишно момиче почина, след като се почувства зле по време
Коментари Харесай

11-годишно момиче почина по време на полет от Истанбул за Ню Йорк

11-годишно момиче умря, откакто се почувства зле по време на полет от Истанбул за Ню Йорк в неделя, с доктор на борда и първа помощ в Будапеща - където самолетът направи спешно прекъсване - не съумяха да спасят детето, осведомиха чиновници на самолетната компания.

Детето, което към момента не е разпознато, се е почувствало зле, до момента в който полетът на Турските авиолинии се е насочвал към Съединени американски щати, се споделя в изказване на самолетната компания.

„ Нашият кабинен екипаж заяви на системата за озвучаване за всички лекари на борда, до момента в който капитанът на полета неотложно се отклони към Будапеща “, сподели самолетната компания.

Лекар, който беше измежду пасажерите в самолета, се погрижи за момичето, до момента в който екипажът на полета се приготвяше да направи спешно кацане на интернационалното летище Ференц Лист в Будапеща.

След като самолетът кацна, екипи на незабавна здравна помощ се качиха на самолета, с цел да лекуват момичето, само че то „ не можа да бъде избавено “, споделиха от Turkish Airlines.

Членовете на фамилията на детето слязоха от самолета в Будапеща, до момента в който полетът продължи по планувания маршрут няколко часа след спешното кацане. Полетът кацна в Ню Йорк със забавяне от четири часа и половина, оповестиха от самолетната компания.

Не стана ясно на коя страна е детето. Turkish Airlines обявиха, че не могат да дават тази информация заради законите за дискретност.

„ Изказваме нашите сърдечни съболезнования на фамилията и околните и споделяме тяхната болежка “, споделиха от Turkish Airlines
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР