11-годишно момиче e оцеляло по чудо в касапницата в Тексас

...
11-годишно момиче e оцеляло по чудо в касапницата в Тексас
Коментари Харесай

Хладнокръвното дете, което се спаси в касапницата в САЩ, проговори

11-годишно момиче e оживяло по знамение в касапницата в Тексас с помощта на хладнокръвието си. Детето се е сетило да се намаже с кръвта на собствен мъртъв съученик, с цел да се скрие от стрелеца в учебното заведение "Роб " в Ювалди. Там преди броени дни Салвадор Рамос разстреля 19 дребни деца и двама учители.

Мая Серило описа пред Си Ен Ен, че дружно с другарка са употребявали мобилния телефон на мъртвия си преподавател, с цел да се обадят за помощ, до момента в който 18-годишното момче е разстрелвало възпитаници и учители. Това е първият роман на дете, участвало на нещастието.



Детето, чиято коса е почнала да пада на кичури след всеобщото ликвидиране, споделя по какъв начин Рамос е открил образен контакт с една от учителките, до момента в който си пробивал път в класната стая. След това е споделил "Лека нощ " и е прострелял учителката, преди да открие огън с полуавтоматичната си пушка по другия член на личния състав и по доста от съучениците на Мая. След това Рамос влезнал в друга класна стая, където ужасените деца крещели, до момента в който той ги застрелвал, след което почнал да пуска мощна, тъжна музика, споделя Мая.



Тя и неин другар взели мобилния телефон на мъртвия си преподавател и бързо позвънили на 911. "Моля, елате... ние сме в неволя ", споделили децата.

Мая, на която била оказана здравна помощ за пострадвания по главата и раменете, толкоз се страхувала, че младежът стрелец ще се върне, че натопила ръцете си в кръвта на мъртвия си другар и се намазала с нея, като лежала там с часове, до момента в който пристигна помощ.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР