11-годишно момиче бе силно разкритикувано заради своята липса на морал“

...
11-годишно момиче бе силно разкритикувано заради своята липса на морал“
Коментари Харесай

Скандал в Саудитска Арабия заради 11-годишно момиче в мъжки танц

11-годишно момиче бе мощно разкритикувано поради своята „ липса на морал “ в границите на следствие. Причината е негово присъединяване в танц „ единствено за мъже “ в Саудитска Арабия. Видео, оповестено в Туитър, демонстрира по какъв начин момичето в границите на фестивала танцува обичаен брачен танц в булченски одежди и с гримирано лице пред стотици хора, написа в. " Сън ". Видеото провокира скандал в консервативното кралство, като локалният ръб на туризма стартира следствие на случилото се.

В клипа, изработен през миналите почивни дни, момичето е заведено до сцената от възрастен мъж, а по-късно то танцува посред група мъже в обичайната носия и човек, който наподобява като водещият на събитието.

Според The New Arab, въпросният мъж към този момент е арестуван.

Бордът също е забранил на уредника на фестивала в бъдеще за прави събития в Селището на Наследството в пристанищния град Джизан в югозападната част на страната.

Шефът на борда на туризма в Джизан Рустум ал Кобеиши сподели пред локална телевизия: „ Мъжът е уволнен… тъй като не е задоволително такава демонстрация да се случва в нашето консервативно общество “. „ Момичето е било единствено на 11, само че то е високо и е било облечено в облекла за възрастни, по тази причина то е изглеждало и по-възрастно “, добави той.

ВИДЕОТО може да гледате ТУК!

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР