11-годишно момче, което се бореше с много рядка болест, каза

...
11-годишно момче, което се бореше с много рядка болест, каза
Коментари Харесай

11-годишно дете успокои родителите си, че е готово да иде в Рая, преди да почине от много рядка болест

11-годишно момче, което се бореше с доста рядка болест, сподели на родителите си, че " е готово да отиде в парадайса ", преди да почине ненадейно тази седмица. Разтърсващите думи на Лука Пуцела бяха прочетени на погребението му в Бриджънд, Уелс. Лука бил доста палаво момче и родителите му му дали обещание, че погребението му ще бъде толкоз колоритно, колкото и самия той, написа Mirror, представен от Блиц.

Той беше положен да почива в затрупан с дъга ковчег пред стотици опечалени, в това число другари от учебно заведение, Дядо Коледа и многото здравни експерти, които го лекуваха.   " Бяха ни споделили да приготвим мемоари ", споделят опечалените родители във връзка видеото на смелото дете, което получава по 300 припадъци дневно. 

Лука умря предишния месец, откакто получи пристъп, породен от синдрома на ROHHAD, който визира единствено 75 души в света и нито един от тях не доживява 20-тата си година. Болестта представлява внезапно затлъстяване, породено от дисфункция на хипоталамуса, белодробна хиповентилация и вегетативната дисрегулация.  

Органите на Лука бяха дарени и са избавили три живота, в това число и на друго дете.

" Той имаше мощна религия и няколко пъти споделяше през последните няколко месеца, че желае и в действителност е подготвен да отиде в Рая. Това ни дава огромно разтуха, с цел да знаем, че Лука към този момент е свободен от контузии и неустановеност и е в мир. Задължение на всички ни е да им позволим да живеят в нашите сърца и мозъци и по-важното, в положителните ни каузи ", споделят родителите му.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР