11-годишно момче е заподозряно за участие в серия грабежи срещу

...
11-годишно момче е заподозряно за участие в серия грабежи срещу
Коментари Харесай

11-годишен е заподозрян за участие в 4 грабежа

11-годишно момче е обвинено за присъединяване в серия грабежи против възрастни хора, оповестиха от прокураутрата в Сливен. Той е задържан дружно с двама малолетни – на 15 и 16 години. Те са арестувани за 72 часа, а 11-годишният е освободен, тъй като не може да бъде притеглен към наказателна отговорност. Той е предаден на локалната комисия за битка с противообществени прояви за налагане на възпитателни ограничения.

Тримата са обвинени за общо четири грабежа в Сливен. Жертвите са три дами и един мъж на възраст сред 70 и 80 години.

" Грабежите са осъществени по един и същи метод. Младежите се подготвяли авансово, набелязвайки жертвата си. След това причаквали възрастните хора, които не са имали никаква опция да се защитят. Спрямо тях са използвани закани и мощ, за да им бъдат отнети пари и персонални движимости ", пишат от прокуратурата.

Невръстните грабители са арестувани при интервенция на локалната престъпна полиция и прокуратурата. Разследващите ще изискат непрекъснат арест за двамата по-големи.
Полезна ли ви беше тази публикация? Ще се радваме, в случай че подкрепите електронното издание Mediapool.bg, с цел да може и занапред
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР