11-годишната Жанет Карагеоргиева ще представи Оряхово на Националните чествания за

...
11-годишната Жанет Карагеоргиева ще представи Оряхово на Националните чествания за
Коментари Харесай

Жанет от Оряхово ще рецитира стихотворение на Шипка на 3 март /снимка/

11-годишната Жанет Карагеоргиева ще показа Оряхово на Националните празнувания за 3-ти март на връх Шипка. Тя се класира преди всичко в Националния конкурс "С любов към България ", който се организира в Казанлък преди дни. Младата изпълнителка разплака публиката с осъществяването си на стихотворението "Възпоминания от Батак” на Иван Вазов, сподели ръководителят на групата по художествено слово към Центъра за поддръжка на личностното развиване в Оряхово Иванка Радкова.
"На състезанието в Казанлък, когато слушах осъществяването й, и когато видях сълзи в очите на публиката си споделих - тя вярно избра това стихотворение. Повярвах, че едно ужасно историческо време, за което се споделя в стихотворението, Жанет го пресъздаде, забелязано през нейните очи, през очите на едно дете ", сподели още ръководителката на момичето.
"Заедно с моята ръководителка избрахме творбата. Около две седмици и половина се подготвях за това осъществяване. От дребна обичам да декламирам разнообразни стихове и взех решение, че ще ми е прелестно да се занимавам с художествено слово. Не ми е мъчно за запаметявам текстове наизуст ", изясни младата изпълнителка и благодари на хората, които я поддържат в това й начинание.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР