11-годишна ученичка получи ужасяващи изгаряния на ръката си, след като

...
11-годишна ученичка получи ужасяващи изгаряния на ръката си, след като
Коментари Харесай

Момиче, на 11, се нуждае от присаждане на кожа, след като лепилото за нокти Temu й „остави ужасяващи изгаряния“

11-годишна ученичка получи ужасяващи изгаряния на ръката си, откакто употребява лепило за нокти, за което се оповестява, че е закупено от уеб страницата за понижения Temu и тя в този момент се нуждае от две присадки на кожа.

Бащата на Клоуи Норис сподели, че е поръчал домашния маникюр, който тя е поискала, от известния китайски уеб страница, който предлага артикули с огромни отстъпки за потребителите. Но в този момент ядосаната майка на Клои, Стейси, споделя, че в никакъв случай повече не би поръчала нищо от уеб страницата и твърди, че нездравословният артикул не е трябвало да бъде разполагаем за закупуване преди всичко.

Сайтът за понижения се извини, като предложи на фамилията от Sheerness, Кент, съхраняват заслуга за тяхното тестване. Клоуи купи лепилото за нокти със лични пари при започване на декември, а татко й Джейми, 45, поръча продукта измежду някои други продукти. Майка й, 38-годишна, която работи като болногледач, изясни: „ Съпругът ми Джейми, бащата на Клоуи, направи поръчката на Тему за нея.

„ Тя имаше няколко неща онл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР