11 Bit Studios обявиха, че Frostpunk, играта, която ще ви

...
11 Bit Studios обявиха, че Frostpunk, играта, която ще ви
Коментари Харесай

Frostpunk излиза в края на следващия месец

11 Bit Studios оповестиха, че Frostpunk, играта, която ще ви сблъска с последните дни на човешката раса, ще излезе публично на 24-ти идващия месец. Заедно с анонса пристигна и ново видео към играта.

Действието във Frostpunk се развива в един различен 19-ти век, когато нещо се обърква изцяло необратимо. Светът е вцепенен от мраз, а човечеството изживява своя край. В качеството си на шеф на последния град на Земята, на вас ще ви се наложи освен да търсите оцеляване за вас и жителите на града, само че и по какъв начин да разширите задвижваната от пара цитадела, да установявате и следите за спазването на закони и ограничавания, да събирате запаси, да изпращате експедиции измежду ледовете в търсене на артикули и информация, както и на други оживели. Подобно и на предходната игра на студиото, непредвиденият шлагер на 2014 This War of Mine, и тук ще ви се постанова да вземате тежки решения, в които добър излаз от обстановката няма, а единствено верен подобен.

Играта трябваше да излезе по-рано тази година, само че от студиото оповестиха, че се нуждаят от още време, с цел да довършат играта по метода, по който желаят тя да се появи като краен артикул.

Играта ще се предлага в цифров вид от Steam и GOG, както и във физически формат: специфичното издание Victorian Edition, което с изключение на базовата игра ще включва и специфична илюстрована книга.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР