11 100 ключодържатели със съмнения, че са произведени в нарушение

...
11 100 ключодържатели със съмнения, че са произведени в нарушение
Коментари Харесай

Митничари задържаха над 11 хил. ключодържатели със съмнителна собственост на “Капитан Андреево”

11 100 ключодържатели със подозрения, че са създадени в нарушаване на права върху интелектуалната благосъстоятелност, задържаха митнически и гранични чиновници на Граничен контролно-пропусквателен пункт “Капитан Андреево”. Това оповестиха от Агенция “Митници”.

Фалшификатите са открити при инспекция на товарен микробус с румънска регистрация, влизащ в страната от Турция на 27 март 2018 година В микробуса пътували водачът, брачната половинка му и малолетното им дете, румънски жители. Автомобилът е селектиран за инспекция с рентгенова инсталация. При последвалата физическа инспекция, митническите чиновници откриват измежду персоналния багаж на пътуващите 11 100 ключодържатели с логото на 12 марки коли, измежду които BMW, VOLKSWAGEN, RENAULT, SKODA, FORD.

В осъществяване на Регламент (ЕС) № 608/2013 и Закона за марките и географските означения, стоките, нарушаващи права на интелектуалната благосъстоятелност, са арестувани. По случая са подхванати дейности за известяван на правопритежателите на съответните търговски марки.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР