Шест души от Второ мъжко отделение на Държавна психиатрична болница

...
Шест души от Второ мъжко отделение на Държавна психиатрична болница
Коментари Харесай

Шест души от Второ мъжко отделение на Държавна психиатрична болница в Ловеч са с коронавирус

Шест души от Второ мъжко отделение на Държавна психиатрична болница /ДПБ/ в Ловеч са с коронавирус, съобщават от Регионалната здравна инспекция, информира БТА.

От там посочват, че по повод установен положителен случай на медицинска сестра от отделението, са изследвани с бърз антигенен тест целият медицински и немедицински персонал и всички пациенти в отделението. Останалите резултати са отрицателни.

Положителните пациенти са изолирани, нямат оплаквания, характерни за коронавирусна инфекция. Издадено е предписание за преустановяване приема на пациенти в отделението до приключване на карантинния период и крайна огнищна дезинфекция.

В началото на седмицата бе съобщено за диагностицирани с COVID-19 персонал и пациенти и от Първо мъжко отделение на Държавна психиатрична болница в Ловеч.

През последното денонощие новите случаи на коронавирус в Ловешка област са 11, починалите са трима.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17367  Ваксините против COVID-19 се чакат следобяд във Варна Ваксините против COVID-19 се чакат следобяд във Варна  Бойко Борисов: В един миг другите в Европейски Съюз ще питат кой е имунизиран и кой – не Бойко Борисов: В един миг другите в Европейски Съюз ще питат кой е имунизиран и кой – не  Гърция няма да облекчи ограниченията макар позитивния резултат от карантината Гърция няма да облекчи ограниченията макар позитивния резултат от карантината
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР