Честно казано, не знам какво им пречи на хората да

...
Честно казано, не знам какво им пречи на хората да
Коментари Харесай

Лекар: Никой не може да бъде лекуван или спасен насила

Честно казано, не знам какво им пречи на хората да спазват противоепидемичните мерки, но знам какво си мислим ние, лекарите, и това е, че никой не може да бъде лекуван или спасен насила. Това заяви в студиото на ``120 минути`` по bTV хирургът д-р Цветелина Спиридонова.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5150
,,Всичко, което трябваше да бъде направено от оперативния щаб и правителството, е направено. Оттук-нататък нека всеки сам да прецени дали обича себе си и семейството си``, допълни тя.

675 са потвърдените случаи на COVID-19 у нас

,,В исторически аспект България е на челните места по здравеопазването, а ние вместо да се гордеем с това влизаме в тежки конспирации. Тази малка бройка на заразени у нас е заради мерките на държавата``, посочи още д-р Спиридонова.

Боил Банов: Ако хората продължават да излизат на разходка, ще имаме няколко хиляди мъртви

,,Тази зараза едва ли ще може да изчезне до месец, но можем да си пожелаем да я контролираме по-добре дотогава, т.е. да изолираме здравите носители и вирусът да не е под формата на епидемия``, завърши д-р Спиридонова.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5150  Астролог: Следавищите две години ще бъдат доста тежки Астролог: Следавищите две години ще бъдат доста тежки  Боил Банов: Ако хората не престават да излизат на разходка, ще имаме няколко хиляди мъртви Боил Банов: Ако хората не престават да излизат на разходка, ще имаме няколко хиляди мъртви  Български компании за автомобилни елементи са подготвени да създават респиратори Български компании за автомобилни елементи са подготвени да създават респиратори
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР