Фризьорските салони и пъбовете във Великобритания няма да заработят отново

...
Фризьорските салони и пъбовете във Великобритания няма да заработят отново
Коментари Харесай

Фризьорските салони и пъбовете във Великобритания няма да отворят преди юли

Фризьорските салони и пъбовете във Великобритания няма да заработят отново преди юли. Това заяви днес министърът на външните работи Доминик Рааб, цитирани от БТА и ТАСС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7687
Най-рано на 4 юли ще прЕминем  Еминем Маршъл Брус Матърс III (на английски: Marshall Bruce Mathers III), по-известен с към други сектори (на икономиката, които могат отново да възобновят дейността си - бел. ТАСС). Сред тях ще бъдат хотелиерството, както и услугите в областта на личната хигиена и професии като фризьорството ", каза

Рааб в интервю по телевизия " Скай ". В тази категория влизат и пъбовете, уточни министърът.

Британският премиер Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е британски политик - роден на 19 юни 1964 г. в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е обяви по-рано, че от 13 май в Обединеното кралство ще започне смекчаване на карантинните мерки, но времето за отмяната им още не е дошло.

През първия етап се разрешават неограничени излизания за спорт на открито и слънчеви бани, пътувания с автомобил до отдалечени места за почивка, възобновява се дейността на строителни фирми и редица промишлени сектори. Според Джонсън при следващия етап от 1 юни ще могат да заработят магазини и училища, а от юли - някои хотели и обществени места.

Очаква се пълният план на правителството да бъде оповестен в подробности по-късно днес.

Джонсън заяви също така, че хората, които пристигат във Великобритания, ще трябва да преминават карантина, за да се предотврати втора вълна на епидемията.

Нискобюджетната авиокомпания ИзиДжет (ЕasyJet) призова карантината, на която пристигащите ще трябва да се подложат, да бъде максимално кратка, предаде Ройтерс.

Новите правила, които ще включват 14-дневен карантинен период за повечето идващи от чужбина, вероятно ще откажат мнозина да пътуват. Това създава нова заплаха за авиокомпаниите и летищата, които отчаяно очакват да се възстанови търсенето на авиопътувания.

Летище " Хийтроу ", най-натовареното в Европа, призова да бъде разработен план за отваряне на границите след шока, който пандемията предизвика в сектора. Според летищните власти са необходими единни международни стандарти, така че пътниците да могат да пътуват свободно между страни с нисък риск от заразяване с коронавирус

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7687  Дават по 80 лева на квесторите, които вземат участие в изпитите след 7 и 12 клас Дават по 80 лева на квесторите, които вземат участие в изпитите след 7 и 12 клас  Нова Зеландия отваря моловете и кафенетата Нова Зеландия отваря моловете и кафенетата  Разкриха за какво COVID-19 поразява повече мъжете Разкриха за какво COVID-19 поразява повече мъжете
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР