Френският финансов министър Брюно Льо Мер съобщи в Туитър тази

...
Френският финансов министър Брюно Льо Мер съобщи в Туитър тази
Коментари Харесай

Френският финансов министър Брюно Льо Мер е с положителна проба за COVID-19

Френският финансов министър Брюно Льо Мер съобщи в Туитър тази вечер, че е дал положителен тест за коронавируса, но засега няма симптоми и ще продължи да изпълнява задълженията си, докато е под карантина в дома си, предадоха Франс прес и Ройтерс.

Льо Мер, който е на 51 г., добави, че ще остане вкъщи седем дни, спазвайки инструкциите на здравното министерство.

Миналата седмица френският премиер Жан Кастекс се подложи на тест за коронавируса, след като се оказа, че е бил в контакт с Кристиан Прюдом - шефа на провеждащата се в момента колоездачната обиколка на Франция, който се оказа заразен. Пробата на премиера обаче се оказа отрицателна.

Франция в момента преживява втора вълна на заразата. По-рано днес бе съобщено за рекорден брой заразени за последното денонощие - 13 215, от началото на епидемията в страната досега.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12332  Испания вкарва карантина в няколко региона на Мадрид и страната поради втората вълна на COVID-19 Испания вкарва карантина в няколко региона на Мадрид и страната поради втората вълна на COVID-19  Англия обмисля отново национална карантина поради втората вълна на епидемията от ковид Англия обмисля отново национална карантина поради втората вълна на епидемията от ковид  Тръмп даде обещание ваксина против ковид за всеки американец до април следващата година Тръмп даде обещание ваксина против ковид за всеки американец до април следващата година
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР