Федералното бюро за разследване (ФБР) е започнало проверка на данни,

...
Федералното бюро за разследване (ФБР) е започнало проверка на данни,
Коментари Харесай

Искали да продадат свития лаптоп на Нанси Пелоси в Русия?

Федералното бюро за разследване (ФБР) е започнало проверка на данни, че лаптопът на Нанси Пелоси, откраднат по време на размириците в Капитолия на 6 януари, е бил подготвян за продажба на Русия, написа американското издание Политико.

Според информацията на медията основната заподозряна, наречена Райли Джун Уилямс, е свила преносимия компютър и е искала да го продаде на свой приятел. Последният от своя страна е искал да го предаде на Службата за външно разузнаване в Москва и да получи парично възнаграждение.

" По неизвестни причини сделката обаче не е била осъществена ", допълни Политико.

Американските власти са обявили Уилямс за издирване. Жителката на щата Пенсилвания преди около седмица е казала на майка си, че заминава за известно време, но не е дала подробности.

Както вече писахме, сътрудникът на председателя на Камарата на представителите (долната камара на парламента във Вашингтон) Дрю Хамил е съобщил, че устройството е било откраднато от конферентна зала. " Лаптопът е бил използван от Нанси Пелоси единствено и само за презентации ", е уточнил тогава сътрудникът на парламентаристката.

Всичко по тематиката: Размириците в Капитолия 128  Тръмп готви за на следващия ден нова вълна от помилвания, не има намерение да се самопомилва Тръмп готви за на следващия ден нова вълна от помилвания, не има намерение да се самопомилва  Ивета Чернева съди хора на Тръмп в Организация на обединените нации: Трябва да се изчистят закононарушенията и тогава да се приказва за обединяване Ивета Чернева съди хора на Тръмп в Организация на обединените нации: Трябва да се изчистят закононарушенията и тогава да се приказва за обединяване  ФБР обяснява дали участниците в щурма на Капитолия са получавали пари от други страни ФБР обяснява дали участниците в щурма на Капитолия са получавали пари от други страни
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР