Федерален съдия нареди порнозвездата Сторми Даниълс да плати на Доналд

...
Федерален съдия нареди порнозвездата Сторми Даниълс да плати на Доналд
Коментари Харесай

Знойната порно актриса Сторми ще плати на Тръмп над 290 000 долара заради нагла лъжа, която изрече

Федерален съдия нареди порнозвездата Сторми Даниълс да плати на Доналд Тръмп близо 293 000 долара за хонорари на неговите адвокати, както и 1000 долара глоба, след като нейна жалба за клевета срещу президента бе отхвърлена. Това педадоха световните медии.

Съдия Джеймс Отеро оповести съдебното решение във вторник в Лос Анджелис. Адвокатът на Тръмп Чарлз Хардър бе поискал близо 390 000 долара.

Сторми Даниълс твърди, че е имала афера с Тръмп през 2006 г. и е получила 130 000 долара в рамките на споразумение за мълчание дни преди президентските избори през 2016 г. Тя съди президента, след като той отхвърли нейните твърдения, че са имали сексуална връзка и че тя е била заплашвана през 2011 г., когато се съгласила да даде интервю за аферата.

През август бившият адвокат и посредник на Тръмп Майкъл Коен призна за незаконна операция за потулване на истории за секс и даване на пари срещу мълчание на порно звездата Сторми Даниълс и на бившия модел на " Плейбой " Карън Макдугъл, която също твърди, че е имала интимни отношения с Тръмп.

Президентът отрече да е имал връзки с двете жени. Отрече и да е знаел нещо за плащанията, направени от Коен.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР