Училищата и детските градини в Гърция възобновяват работата си. Tова

...
Училищата и детските градини в Гърция възобновяват работата си. Tова
Коментари Харесай

COVID-19 на Балканите: Какво се случва?

Училищата и детските градини в Гърция възобновяват работата си. Tова се случва на фона на сериозните мерки срещу коронавируса в страната.

В Сърбия започва записването в електронна система на желаещите да се ваксинират срещу Covid 19. Ще се обсъждат и мерките за влизане в страната, за работата на училищата и мерките за икономиката.

Започва да функционира и платформата за запазване на час за ваксинация срещу коронавирус от гръцките граждани на възраст над 85 години.

Отварят и училищата в Албания.

Същевременно Световната здравна организация отчете, че броят на случаите на коронавирус по света от началото на пандемията надхвърля 90 милиона, предаде БНР.

Най-много потвърдени заразени има в Съединените щати, следвани от Индия и Бразилия.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18115  Сестрата на Джордж Буш-старши умря от затруднения, провокирани от ковид Сестрата на Джордж Буш-старши умря от затруднения, провокирани от ковид  Над 90 млн. са случаите на ковид по света Над 90 млн. са случаите на ковид по света  COVID-19 взе 29 жертви за последните 24 часа у нас COVID-19 взе 29 жертви за последните 24 часа у нас
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР