Украинският министър на здравеопазването Максим Степанов съобщи днес за рекорден

...
Украинският министър на здравеопазването Максим Степанов съобщи днес за рекорден
Коментари Харесай

Над 800 заразени с коронавирус в Украйна за денонощие

Украинският министър на здравеопазването Максим Степанов съобщи днес за рекорден брой оздравели пациенти от COVID-19 за денонощие - 926, но констатира, че рязко е нараснал броят на новите случаи, предаде ТАСС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10207
През последните 24 часа са регистрирани 807 нови болни - увеличение с 43 на сто спрямо предния ден, когато са открити 564, сочат данни на министерството. Смъртните случаи през изтеклото денонощие в Украйна са 23.

543 нови заразени с коронавирус в Украйна за денонощие

Степанов припомни, че в страната са установени до момента 50 414 случая на заразяване с новия патоген, 23 119 пациенти са оздравели, а 1306 са починали. Осъществени са общо 745 313 теста за коронавируса по метода Пи Си Ар с почти 7 на сто положителни резултати, допълва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10207  Коронавирусът влезе и в градината в Белица Коронавирусът влезе и в градината в Белица  Учени: Има заплаха от мозъчни увреждания от COVID-19 Учени: Има заплаха от мозъчни увреждания от COVID-19  Спад в случаите на COVID-19 в Пакистан Спад в случаите на COVID-19 в Пакистан
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР