Увеличава се броят на хората, които се съмняват в ефикасността

...
Увеличава се броят на хората, които се съмняват в ефикасността
Коментари Харесай

Бил Гейтс: Увеличава се броят на хората, съмняващи се във ваксините

" Увеличава се броят на хората, които се съмняват в ефикасността на ваксините срещу COVID-19 ", това е заявил Бил Гейтс.

Един от създателите на Майкрософт е казал пред вестник " Ню Йорк тайм " с, че хората, които не изпитват доверие към препаратите, предпазващи от смъртоносното заразно заболяване, не са намалявали. " За съжаление тенденцията е обратна. Броят на скептиците расте и това е тенденция в световен мащаб ", е посочил още той.

По думите на Гейтс една от причините за нарастващия брой скептици е била откриването на новия вид мутация на причинителя на COVID-19, която е била по-опасна.

" На този етап ние не можем да кажем, че сме преодолели тежките времена. Въпреки че постигнахме някои успехи в битката, не можем да кажем, че сме спечелили войната. Необходимо е още време, за да бъде изучена новата разновидност на болестта ", е подчертал още Гейтс.

По думите на милиардера според някои прогнози е било възможно през първите няколко месеца на 2021 г. ситуацията да се влоши.

Гейтс е допълнил, че към този момент маските и социалната дистанция са били сред най-ефикасните и най-лесни начини за ограничаване на разпространението на коронавирусната инфекция. " Аз също искрено се надявам, че благодарение и на ваксините ние ще победим тази коварна болест ", е изразил оптимизма си той.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17270  Полк. доцент доктор Георги Попов: Полк. доцент доктор Георги Попов: " Ивермектин " дава положителни резултати при лекуването на COVID-19  Ген. Мутафчийски към инфекционистите във ВМА: Поздравления за човещината, за духа на единение и дружност Ген. Мутафчийски към инфекционистите във ВМА: Поздравления за човещината, за духа на единение и дружност  Руски лекари всеобщо изхвърлят Руски лекари всеобщо изхвърлят " Спутник V " на боклука, нямат ѝ доверие
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР