Турция е решила да се отзове на призива на Палестина

...
Турция е решила да се отзове на призива на Палестина
Коментари Харесай

Турция ще помогне на Палестина в борба с COVID-19

Турция е решила да се отзове на призива на Палестина за медицинска и финансова помощ в борбата срещу COVID-19, написа анкарският в. " Сабах ".
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6099
" Анкара е обявила пакет помощи за Палестина по време на извънредното заседание вчера на Организацията за ислямско сътрудничество (ОИС), съобщи палестинският външен министър Рияд ал Малики. В направеното изявление той уточнява, че помощта ще бъде под формата на тестове за COVID-19, защитни маски и облекло, а така също и други пособия от основна необходимост.

Ал Малики благодари на турския си колега Мевлют Чавушоглу и на турското правителство за помощта.

Извънредното заседание вчера на Организацията за ислямско сътрудничество се осъществи чрез видеоконферентна връзка на ниво външни министри. То беше организирано по инициатива на Анкара, посочи още БТА.

По последни данни в Палестина е имало над 470 души, заразени с COVID-19 и най-малко четирима починали вследствие на заболяването.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6099  Здравният министър на Турция: Сред страните с най-ниска смъртност при COVID-19 сме Здравният министър на Турция: Сред страните с най-ниска смъртност при COVID-19 сме  Тигри и лъвове се оказаха инфектирани с COVID-19 в нюйоркски зоопарк Тигри и лъвове се оказаха инфектирани с COVID-19 в нюйоркски зоопарк  Няма учредения село Буковлък да е под карантина Няма учредения село Буковлък да е под карантина
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР