Турският президент Реджеп Тайип Ердоган настоя днес за конкретни мерки

...
Турският президент Реджеп Тайип Ердоган настоя днес за конкретни мерки
Коментари Харесай

Ердоган настоя за конкретни мерки срещу коронавируса на съвет на тюркоезичните държави

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган настоя днес за конкретни мерки в борбата с коронавируса на заседание на Съвета за сътрудничество на тюркоезичните държави /ССТД/, осъществено чрез видеоконферентна връзка, предаде ТАСС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4926
" Ние воюваме с невидим враг. Турция предприе необходимите мерки от първия ден, когато вирусът започна да се разпространява. Досега не сме имали сериозни проблеми с производството и доставката на медицински принадлежности ", каза Ердоган. Той добави, че страните са изправени и пред социално-икономическа криза, а предприеманите от тях мерки влияят негативно на международната търговия. Ето защо е необходимо да се предприемат конкретни стъпки и практически решения, подчерта турският президент.

Близо 138 000 турски граждани се намират под карантина заради COVID-19

Във видеоконференцията участват и президентите на Азербайджан, Казахстан, Киргизстан и Узбекистан, премиерът на Унгария, генералният секретар на ССТД Багдад Амреев и генералният директор на Световната здравна организация Тедрос Гебрейсус.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4926  " Всички са уплашени " - пасажерите в метрото в Ню Йорк се пробват да съблюдават отдалеченост  Българска народна банка позволи на банките да отсрочват заемите Българска народна банка позволи на банките да отсрочват заемите  50 членове на екипажа на френския самолетоносач 50 членове на екипажа на френския самолетоносач " Шарл де Гол " са с ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР