Туниският премиер Хишем Машиши днес разпореди налагането на полицейски час

...
Туниският премиер Хишем Машиши днес разпореди налагането на полицейски час
Коментари Харесай

Премиерът на Тунис разпореди налагането на полицейски час в страната

Туниският премиер Хишем Машиши днес разпореди налагането на полицейски час за възпиране разпространението на коронавирусната пандемия, който ще влезе в сила от утре в цялата страна.

" Премиерът Хишем Машиши след състояла се днес работна среща с вътрешния министър на страната и редица високопоставени началници на службите за сигурност даде указания на всички ръководители на тунизийските провинции от 20 октомври да обявят полицейски час в поверените им територии ", се казва в съобщение на туниската агенция ТАП, цитирана от ТАСС.

По-рано заради ръста на новите случаи на коронавирус властите обявиха, че въвеждат полицейски час и допълнителни санитарни ограничения в шест провинции на страната, включително в столицата. В зоните на най-голямо разпространение на вируса бяха отменени панаирите, петъчните молитви, а заведенията преминаха само към предлагане на храна за вкъщи.

Случаите на COVID-19 бележат ръст в северноафриканската страна ( с население около 11 милиона души), която успя да ограничи разпространението на коронавируса по-рано тази година, и общият брой на заразените надхвърли 40 000 души.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13495  Министър Ангелов обясни за намаляването на карантината от 14 на 10 дни Министър Ангелов обясни за намаляването на карантината от 14 на 10 дни  Германец решил да си обезпечава съблюдаване на обществена отдалеченост с пикантен спрей Германец решил да си обезпечава съблюдаване на обществена отдалеченост с пикантен спрей  Чешката войска стартира да построява краткотрайна полева болница в Прага Чешката войска стартира да построява краткотрайна полева болница в Прага
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР