Три седмици ще отнеме разглеждането в САЩ на заявките на

...
Три седмици ще отнеме разглеждането в САЩ на заявките на
Коментари Харесай

Обявиха кога пускат ваксината на BioNTech и Pfizer

Три седмици ще отнеме разглеждането в САЩ на заявките на германската фармацевтична компания BioNTech и американската й партньорка Pfizer за регистрирането на ковид-ваксина, съобщи в. „ Ню Йорк Таймс”.

Според изданието, за толкова време специалисти от Управлението за санитарен надзор върху качеството на хранителните продукти и медикаменти (FDA) ще разгледат заявката на двете компании. След това тя ще бъде разгледана и от колегия от независими експерти, чието заседание е планирано за 10 декември.

Така ваксината може да бъде одобрена за прилагане към средата на декември.

По-рано двете компании обявиха, че са готови да започнат разпространението на ваксината до часове след нейното одобрение.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15451  Заведенията и моловете в Сърбия затварят в 18.00 ч. Заведенията и моловете в Сърбия затварят в 18.00 ч.  Ендокринолог: Смъртността от COVID-19 при хора с диабет е три пъти по-висока Ендокринолог: Смъртността от COVID-19 при хора с диабет е три пъти по-висока  Двама учители от Търговище са диагностицирани с ковид, 40 възпитаници ще бъдат карантинирани Двама учители от Търговище са диагностицирани с ковид, 40 възпитаници ще бъдат карантинирани
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР