Три детски градини ще поемат децата на медицинските работници, както

...
Три детски градини ще поемат децата на медицинските работници, както
Коментари Харесай

Три детски градини ще поемат децата на медиците в Бургас

Три детски градини ще поемат децата на медицинските работници, както и тези от 1. до 3. клас в Бургас.

" Има ангажирани педагози от бургаските училища, които да помагат в дистанционното провеждане на занятията и ако има нужда от допълнителна помощ по някои от предметите ", каза пред бТВ кметът на града Димитър Николов  Димитър Николов Димитър Николов е български икономист и политик, кмет на Община Бургас от 2007 година. Той е роден.

Има и три екипа, които контролират дали се спазват мерките в магазини и публични учреждения.

Осигурени са 440 Коронавирус легла, от които 25 са свободни, а 12 са интензивните. Основният проблем е липсата на лекари и медицински персонал, обясни градоначалникът.

33% са лекарите и медицинските работници, които са извън болниците заради пандемията.

Работи се и по проблема със струпване на линейки пред двата триажни центъра в града, както и по случая с починалия 36-годишен мъж от Обзор.

Виртуално ще и запалването на светлините на Елхата на Никулден.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15821  Нито един случай на ковид от 28 дни в австралийския щат Виктория Нито един случай на ковид от 28 дни в австралийския щат Виктория  Ресторанти в Ловеч обезпечават храна за медиците на първа линия в битката с COVID-19 Ресторанти в Ловеч обезпечават храна за медиците на първа линия в битката с COVID-19  Съединени американски щати подсигуряваха своите ресурси от ваксина против ковид и в този момент би трябвало да оказват помощ на бедните страни Съединени американски щати подсигуряваха своите ресурси от ваксина против ковид и в този момент би трябвало да оказват помощ на бедните страни
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР